Випущено Платформу для ведення бізнесу ERP FOSS

28.12.2018

Наше підприємство у своїй діяльності завжди враховує актуальні запити ринку систем автоматизації бізнесу. Однією з відповідей на вимоги цього ринку є наш новий онлайн сервіс - ERP FOSS.

Дана платформа в теперішній час пропонується невеликим фірмам, приватним підприємцям як засіб для обліку товарів на складі, організації закупівлі/продажу, супроводу орендних платежів та інших супутніх витрат і послуг. Також автоматизується ведення податкової звітності відповідно до законодавства України.

Ми пропонуємо дуже просту схему роботи з даним сервісом: зареєструйтеся, виберіть типове рішення, що найбільше характеризує ваш бізнес (торгівля, магазин, автозапчастини) і почніть працювати. На сайті продукту надана докладна документація користувача. Також ви можете звертатися за консультаціями за вказаними на сайті контактами.

Пропонується 1 місяць безкоштовного використання для ознайомлення з усіма можливостями платформи. Далі ви можете завершити роботу або прийняти рішення про продовження використання нашого сервісу з невеликою, доступною будь-якому підприємцю, щомісячною оплатою. Також є можливість укласти з нами Договір про створення рішення на базі ERP FOSS під ваші персональні вимоги і індивідуальним графіком платежів.

Детальніше про можливості Платформи для ведення бізнесу ERP FOSS читайте на сайті продукту.