ФОСС-Он-Лайн досягла статусу ELITE Premier Partner Intel

10.04.2012 Партнер Intel

Компанія ФОСС-Он-Лайн - відомий український виробник програмного забезпечення для автоматизації бізнесу. Продукти компанії отримали широке поширення і популярність в банківській сфері, а також у багатьох державних і комерційних організаціях України. У першому кварталі 2012р ФОСС-Он-Лайн досягла статусу ELITE Premier Partner, беручи участь у партнерській програмі Intel® Software Partner Program.

Робота на рівні ELITE підтверджує якість ведення бізнесу і чудові технічні навички фахівців компанії, а також те, що партнер входить в список провідних розробників інноваційних рішень з використанням технологій Intel.

В даний час ФОСС-Он-Лайн оголосила про випуск 5-й версії свого продукту "Система електронного документообігу FossDoc", який призначений для автоматизації документообігу (workflow) і бізнес-процесів на підприємствах, в установах і організаціях будь-якого роду діяльності. Версія 5.0 FossDoc надає користувачам принципово нові можливості з проектування документів і бібліотек документів. Тепер ви можете "з нуля" створювати власні типи документів, додавати в них поля, задавати функції, проектувати маршрути руху документів в підрозділах вашої організації. При необхідності ви можете внести зміни в їх разом із системою бібліотеки документів або імпортувати свої бібліотеки.

У той же час залишилися незмінними традиційні функції СЕД для автоматизації діловодства:

Важливим нововведенням FossDoc 5-й версії також є підтримка системою документообігу функцій повноцінного поштового сервера. Тепер ви можете налаштувати відправку (отримання) листів на зовнішні поштові сервера з використанням поштових скриньок на вашому домені або зовнішніх поштових акаунтів. При цьому робоче місце користувача СЕД отримало всі функції звичайного поштового клієнта (відправка/прийом листів, налаштування підпису, форматування повідомлень, налаштування звітів про прочитання листів та ін.).

Ще однією новинкою СЕД FossDoc стала оптимізація роботи програмного забезпечення під багатоядерні платформи, зокрема на базі процесорів Intel, яка дозволила істотно підвищити стабільність і продуктивність системи.

Компанія ФОСС-Он-Лайн пропонує всім бажаючим безкоштовно завантажити повнофункціональну демо-версію системи документообігу FossDoc і оцінити її переваги. Єдиним обмеженням демо-версії є кількість активних записів користувачів, які можна підключити до системі (5 шт.). Ви можете також замовити у компанії безкоштовну тимчасову ліцензію на 50 робочих місць.

У поточному році ФОСС-Он-Лайн продовжить активну співпрацю та впровадження новітніх технологій Intel у своїх продуктах. В даний час ведуться роботи по оптимізації клієнтських додатків FossDoc під платформу Intel ultrabook™ для нового класу ультрашвидких портативних пристроїв з розумною продуктивністю.