На семінарі НБУ розглянуті питання експлуатації FossDocMail

11.09.2009

У Навчальному центрі Національного банку України відбувся семінар, на якому були розглянуті питання введення в промислову експлуатацію електронної пошти FossDocMail в територіальних підрозділах НБУ. У семінарі брали участь керівники управлінь НБУ, відповідальні за інформаційне забезпечення банку, начальники IT-відділів територіальних управлінь та інших підрозділів. На семінар були запрошені представники компанії ФОСС-Он-Лайн.

День 8-го вересня був повністю присвячений питанням захисту інформації в НБУ і електронній пошті FossDocMail.

Семінар в НБУ

У своєму виступі начальник управління захисту інформації НБУ Івченко Ірина Сергіївна торкнулася актуальні питання інформаційної безпеки НБУ і наголосила на важливості робіт ФОСС-Он-Лайн по інтеграції корпоративної електронної пошти з системою криптозахисту НБУ. Івченко І.С. також звернула увагу на перспективність впровадження електронної пошти FossDocMail в комерційних банках України.

Семінар в НБУ. Виступ Івченко І.С.

Генеральний директор ФОСС-Он-Лайн С.Н. Ткаченко представив електронну пошту FossDocMail, розповів про її переваги і відмінності від попередника - електронної пошти FossMail, добре зарекомендувала себе у багатьох комерційних банках України.

Семінар в НБУ. Доповідь Ткаченко С.Н.

Провідний розробник ФОСС-Он-Лайн Ю.А. Логвин виступив з доповіддю про особливості пристрою поштового сервера FossMail і нові функції системи, а також про роботу з клієнтським робочим місцем в електронній пошті FossDocMail.

Семінар в НБУ. Виступає Логвин Ю.А.

Провідний розробник ФОСС-Он-Лайн А.С. Ткаченко ознайомив присутніх IT-фахівців підрозділів НБУ з пристроєм сервера FossDocMail і особливості його адміністрування.

Семінар в НБУ. Доповідь Ткаченко А.С.

Заступник начальника управління захисту інформації Лук'янов Дмитро Олександрович докладно зупинився на питаннях роботи системи криптозахисту НБУ спільно з FossDocMail.

Семінар в НБУ. Виступ Лук'янова Д.А.

Далі наші представники відповіли на запитання фахівців Національного банку України та розглянули окремі подробиці функціонування системи FossDocMail.

Національний банк України планує в найближчому часі введення в промислову експлуатацію системи FossDocMail у всіх територіальних підрозділах для обміну зашифрованими і підписаними повідомленнями між своїми співробітниками.